SEO

Websites schieten als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer ondernemers zien de potentie van een betrouwbare bedrijfswebsite. Niet langer een visitekaartje maar een ware leadgenerator voor jouw bedrijf. Steeds meer ondernemers begrijpen dat het investeren in een professionele website in combinatie met een SEO-pakket niet alleen kosten met zich meebrengt, maar op de langere termijn veel meer oplevert dan het geld wat er men er insteekt.

Wat is SEO en wat levert het jouw bedrijf op?

SEO, oftewel Search Engine Optimalisation, betekent dat ik jouw bedrijfswebsite verbeter en optimaliseer om beter gevonden te worden op jouw belangrijkste zoektermen.

Ik optimaliseer niet alleen, maar ik breid jouw website ook nog eens uit! Niet een aantal zoektermen waar jij op gaat bouwen, maar honderden zoektermen waar jij straks verkeer mee gaat genereren in jouw branche!

Een professionele website bestaat niet uit een aantal pagina’s die geoptimaliseerd zijn, maar bij iedere succesvolle website klopt het totaalplaatje! Van opbouw tot teksten, van techniek tot structuur.

Wil je graag weten voor wie ik al geld oplever?

Waarom is SEO zo belangrijk?

De tijd van de online visitekaartjes is voorbij! Wil jij in de huidige markt nog wat betekenen met je bedrijf dan moet je investeren. Je concurrenten zijn namelijk al aan het investeren. Des te langer jij achterblijft lopen des te meer tijd en geld gaat het kosten om jouw bedrijfswebsite weer op hetzelfde niveau te krijgen.

Dankzij SEO wordt jij beter vindbaar dan je concurrenten. De impact die het kan hebben op jouw bedrijf kan immens zijn. Bedrijven die groeien van 100 naar 250 aanvragen per maand, bedrijven die groeien van 0 aanvragen per jaar online naar 70 aanvragen in 1 jaar tijd. Allemaal haalbare resultaten dankzij een doordachte campagne die volledig uitgestippeld is aan de hand van jouw bedrijf en concurrenten.