Waarom SEO uitbesteden?

Ervaar de voordelen!


Jij wilt graag gevonden worden, dit betekent dat jij slimmer en doordachter te werk moet gaan dan je concurrenten. In combinatie met een flinke dosis werkmentaliteit en doorzettingsvermogen pak jij de kansen die jouw concurrenten laten liggen. SEO kost je wellicht een maandelijks bedrag, maar wat nou als het je meer dan 100% meer omzet oplevert?

De SEO uitbesteden door een ervaren specialist is één van de beste keuzes die jij kunt maken. Niet omdat ik hetzelfde doe als jouw concurrenten, maar omdat ik analyseer, kansen zie en benut. Een expert gaat voor jouw aan de slag om de ‘grote’ jongens te verslaan op kansen waar zij steken laten vallen.Zo groei jij optimaal naar een verbeterde website waar je jarenlang plezier aan hebt!

Andere werkwijze dan SEO bureau X of SEO bureau Y?


Wanneer jij kiest om je SEO uit te besteden dan wil je zekerheid. Er zijn talloze SEO bedrijven waar jij je SEO kunt uitbesteden, maar hoe gaan ze te werk? Ieder bureau heeft een eigen werkwijze. Jouw campagne valt of staat dankzij je strategie en je plan van aanpak. Doordachte keuzes maken maakt het verschil tussen falen en een succesvolle SEO-campagne. Het verschil met andere bureau’s
Want zeg nou zelf, wil je bureau X of bureau Y waarbij je bouwt aan 5 belangrijke zoektermen? Of wil je dat ik je help met een contentplan voor een jaarlijkse groei van 150+ zoektermen? Mijn insteek is om jouw bedrijf te laten groeien, meer verkeer te genereren en het verkeer te laten converteren met betrekking tot jouw diensten of productaanbod. Al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan!

SEO zelf doen of toch uitbesteden?

Doe het goed of doe het niet! Kies voor een echte vakspecialist.


Jij als ondernemer hebt wellicht de verwachting dat SEO niet zo moeilijk is, en dat klopt! SEO is niet moeilijk, maar doe je het niet goed dan heb je een eindproduct waar je niet blij mee bent en waarbij je kostbare tijd hebt verloren. Iedereen kan een tekst schrijven, maar kun jij een tekst ook zo interessant maken voor je bezoeker zodat de bezoeker een positief gevoel krijgt bij je tekst en bij je brand? Je landingspagina’s moeten een unieke belevenis worden waarbij je nadenkt over de volgende aspecten:

  • Wat ga je communiceren, hoe ga je dit communiceren en waar ga je welke content communiceren?
  • Welke elementen op je website versterken het gevoel van je gebruiker? (reviews, klant cases etc)
  • Welke USP’s maken impact en waar communiceer je USP’s
  • Heb je nagedacht over je trechter? Hoe ga je inspelen op leads? Nieuwsbrief aanmeldingen? CTA’s? Formulieren?
  • Ohh, en niet te vergeten had je al gedacht aan mobile first.

Dit zijn maar een aantal factoren die jouw webpagina anders maken dan je concurrentie! En dat is nou juist de bedoeling, blijf niet kwakkelen maar kies voor het uitbesteden van je SEO door een echte vakspecialist.