SEO advies & consultancy

Heb je een gaaf nieuw startup project of ben je op zoek naar SEO advies voor jouw online project of ontwikkeltraject? Met inmiddels meer dan 129 projecten en 2489 kopjes koffie verder is geen enkele case te gek.

Van startups tot grote (website) migraties en van advies over de vindbaarheid tot het uitwerken van functionele ontwerpen. Heb je een interessant vraagstuk tijdens je ontwikkeltraject en denk je dat je mij hiermee kunt uitdagen? Bring it on!   Meer info over SEO advies & consultancy

Alles is vlekkeloos verlopen

"Niels heeft ons geholpen met een migratie van onze oude website naar nieuwe website. Alles is vlekkeloos verlopen en het heeft nauwelijks impact gehad op ons verkeer."

Jan
Met wie werk ik samen?

SEO consultancy die samengaat met jouw marketingteam!

Mijn maandelijkse SEO-pakketten kunnen uitstekend ingezet worden voor maandelijkse SEO consultancy momenten. Ik ondersteun jouw team van marketeers en pak onderdelen op waar het binnen jouw team aan expertise ontbreekt. Ook werk ik vaak samen met programmeurs om SEO onderdelen in te bouwen. Een samenwerking waar jij als bedrijfseigenaar de vruchten van plukt!

Beniewd naar mijn SEO resultaten?

Het is even wachten...maar de ROI is het zeker waard!
Kijk maar eens naar de SEO resultaten van een aantal klanten waar ik voor werk.

Tijd voor een kop koffie?

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor jou kan betekenen. Ik breng graag in kaart waar de kansen liggen en hoe je hier de komende jaren op verder kunt bouwen.

Profiteer van:

  •   Ik werk al 16 jaar voor marketingbureau's
  •   Ik werk voor grote internationale spelers tot ZZP'ers
  •   Inmiddels al meer dan 3000 zoektermen laten scoren


Neem contact op via het contactformulier en daag me uit!

Neem contact op