Wil jij graag adverteren in Google? (SEA)

Wil jij met jouw bedrijf direct goed gevonden worden in Google? Dan is het inzetten van SEA (Search Engine Advertising) een voor de hand liggende keuze. Zoek jij iemand die jou verder kan helpen met het instellen, bijhouden en monitoren van jouw SEA-campagnes dan help ik je graag verder!   Lees waarom jij moet kiezen voor SEA!

De kosten per aanvraag zijn met 45% gedaald

Onze kosten per aanvraag via Google Ads zijn met 45% gedaald, terwijl het aantal aanvragen gelijk is gebleven. Ook hebben we nu beter inzicht waar we nou exact op adverteren. J.Vos
Met wie werk ik samen?

Waarom kiezen voor SEA?

SEA is de tegenhanger van SEO. SEO is gebaseerd op de langere termijn en zorgt dat jij de eerste paar jaar moet investeren om betere resultaten te behalen. SEA kan direct ingezet worden en kan jou direct resultaat opleveren.

SEA heeft nog een aantal andere voordelen. SEA kun je namelijk slimmer en gerichter inzetten dan SEO. Je kunt bezoekers benaderen binnen je doelgroep dankzij slimme targeting, je kunt bezoekers benaderen die al eens op je website zijn geweest dankzij remarketing en je kunt goedkoop je producten in de vergelijker zetten dankzij Google Shopping.

Beniewd naar mijn SEO resultaten?

Het is even wachten...maar de ROI is het zeker waard!
Kijk maar eens naar de SEO resultaten van een aantal klanten waar ik voor werk.

Tijd voor een kop koffie?

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor jou kan betekenen. Ik breng graag in kaart waar de kansen liggen en hoe je hier de komende jaren op verder kunt bouwen.

Profiteer van:

  •   Ik werk al 16 jaar voor marketingbureau's
  •   Ik werk voor grote internationale spelers tot ZZP'ers
  •   Inmiddels al meer dan 3000 zoektermen laten scoren


Neem contact op via het contactformulier en daag me uit!

Neem contact op