Marketingstrategie

Wil je serieus werk maken van je website dan mag een (SEO) marketing strategie niet ontbreken. Je werkt van je huidige website (nulmeting) naar verbetering. Analyserend vermogen, een krachtige marketingstrategie en een realistische planning zijn sleutelelementen die bepalen of je van jouw marketingcampagne een succes maakt.

Bepaal je KPI’s en doelen, onderzoek je kansen in de huidige markt, analyseer de campagnes van je concurrenten en speel hier slim op in met een krachtige marketingstrategie.
Je interesse gewekt?

We maken al jaren het verschil dankzij onze online marketing

Sinds een aantal jaar hebben we besloten om ons bedrijf online te laten groeien. Niels heeft ons hierbij uitstekend geholpen en heeft de lijnen uitgezet voor het behalen van ons online succes
Met wie werk ik samen?

Maak het verschil met een doeltreffende marketingstrategie

Is een marketingstrategie nou echt nodig? Die vraag krijg ik vaker van klanten. Kun je niet direct voor ons aan de slag gaan?


Het antwoord op bovenstaande vraag is simpel. Wil je zo effectief mogelijk je marketing uitvoeren dan is een uitvoerige analyse en strategie niet weg te denken. Zonder inzicht in de markt, je bedrijfswebsite en je concurrentie ben je met losse flodders aan het schieten. Dit kost je op den duur niet alleen veel meer tijd, maar ook veel meer geld.

Een marketingstrategie die past bij jouw website. Niet zomaar iets doen, maar werken met een structurele basis naar meer succes. Ik help je graag om een duidelijke marketingstrategie op te stellen waar je ieder jaar op verder kunt bouwen.

Beniewd naar mijn SEO resultaten?

Het is even wachten...maar de ROI is het zeker waard!
Kijk maar eens naar de SEO resultaten van een aantal klanten waar ik voor werk.

Tijd voor een kop koffie?

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor jou kan betekenen. Ik breng graag in kaart waar de kansen liggen en hoe je hier de komende jaren op verder kunt bouwen.

Profiteer van:

  •   Ik werk al 16 jaar voor marketingbureau's
  •   Ik werk voor grote internationale spelers tot ZZP'ers
  •   Inmiddels al meer dan 3000 zoektermen laten scoren


Neem contact op via het contactformulier en daag me uit!

Neem contact op