Meer informatie over onze SEO-abonnementen

Ik snap dat een pakket met daarbij de bijbehorende producten nogal voor wat verwarring kan zorgen. Je betaalt nou eenmaal veel geld voor een pakket en je wilt er zeker van zijn dat je investering ook echt iets oplevert!


Vooronderzoek SEO

Het vooronderzoek

Het vooronderzoek is een vereiste voor iedere campagne, ik moet nou eenmaal tijd steken in het inventariseren van je website, het analyseren van jouw bestaande data en het bekijken waar de knelpunten van jouw bedrijfswebsite zich bevinden. Deze data is cruciaal voor het vervolg van de campagne. (Geschatte tijd: +/- 3 uur, campagne afhankelijk)


zoekwoordonderzoek

Het zoekwoordonderzoek

Tijdens het vooronderzoek gaan we de data analyseren binnen de markt. Wat is het zoekgedrag en wat zijn de trends van jouw zoekwoorden. Ook bekijken we hoe specifiek jouw concurrenten actief zijn met betrekking tot deze zoektermen. De data van het zoekwoordonderzoek wordt gefilterd en gebruikt in het bepalen van de strategie.(Geschatte tijd: +/- 4 a 8 uur, campagne afhankelijk)


SEO strategie

SEO-strategie

Soms krijg ik nog steeds de vraag: “heb ik wel een strategie nodig?”. Het antwoord op deze vraag is simpel, jazeker! De strategie is de uit te werken koers en de rode draad van je online succes. Zonder strategie schiet je met losse flodders en behaal je geen optimaal resultaat. Wil je dus online stappen gaan maken dan is het uitwerken van een SEO-strategie een echte must. (Geschatte tijd: +/- 4 a 8 uur, campagne afhankelijk)


content plan SEO

Het contentplan

Iedere campagne is gebaseerd op een contentplan. Om stabiel meer bezoekers te creëren ga ik je website laten groeien door meer verkeer te genereren uit meerdere richtingen. Hierdoor creëer je meer stabiliteit, minder kans op wegvallen en een fundament om op door te groeien.


Link verspreiding

Linkbuilding & artikelmarketing

Linkbuilding kan in diverse gradaties ingezet worden. Moet je tegenwoordig nog linkbuilden? Jazeker! Voor grote- en klein bedrijven is het noodzakelijk om te linkbuilden. Of het nou gaat om een high-end/professional linkbait-strategie of om standaard linkbuilding op specifieke zoektermen. Jij kunt jouw online campagne succesvol sturen door white hat linkbuilding.


Productoptimalisatie SEO

Productoptimalisatie (enkel voor webshops)

Ook bij webshops gaat het om het totaalplaatje. Het is leuk als jij vindbaar bent op 5 zoektermen, maar wat nou als ik jouw gehele webshop vindbaar kan laten worden op honderden zoektermen en producten. Ik leg je graag uit hoe ik dit doordacht doe en ik bekijk graag samen met jou hoe we dit in een maandelijks kunnen doorvoeren.


Wil je graag eens samen sparren welk pakket het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact op via het formulier(rechts).