Linkbuilding uitbesteden?

Is linkbuilding nog wel nodig? Dit is één van de vragen die ik vaker van klanten krijg. Linkbuilding is anno 2020 nog steeds een zeer belangrijke factor om de kwaliteit van je website te beïnvloeden.

En misschien denk je wel, ik heb geen linkbuilding nodig, mijn bedrijfswebsite is een nationaal merk en krijgt duizenden links per maand op een natuurlijke wijze. Maar toch laat ik jou zien waarom je de plank volledig misslaat! Met een betrouwbare strategie gaan we voor jou aan de slag waarbij we gericht inspelen op meer conversies.

Zet linkbuilding in voor je website!

Wil je graag een sparren over de mogelijkheden en de beste keuze voor jouw bedrijfswebsite?


Inzicht in wat we voor je doen

Wat kun jij van onze linkbuilding verwachten?

Om je een duidelijk inzicht te geven
laat ik je graag zien wat je kunt verwachten als je kiest voor een linkbuildingstrategie.

Linkbuilding strategie

Effectiveit, betrouwbaarheid en kwaliteit


Hoe verkrijgen we de meest kwalitatieve links in jouw huidige budget? Welke type links heeft je website nodig en welke diversiteit gebruiken we op basis van je fundament? We zetten een plan van aanpak op waarbij we gestructureerd maandelijks naar resultaten werken.

Informeer naar de mogelijkheden

Hoge kwaliteit links

Krachtige blogs, webshops en influencers!


Alleen het hoogst haalbare telt! Wij focussen ons niet op kwantiteit, maar wij zijn gedreven om voor jou links te verzamelen waar je ook de komende jaar veel aan hebt. Linkbuilding anno 2020!

Informeer naar de mogelijkheden

Professionele linkbuilding tools

Wij analyseren je concurrenten op alle mogelijke manieren!


Het in kaart brengen van je concurrenten is een belangrijk proces binnen de linkbuilding. We brengen in kaart waar je concurrenten staan met professioneel tools, waaronder Majestic, MOZ en SE-ranking.

Informeer naar de mogelijkheden

Resultaten dankzij linkbuilding?

Prachtige zoektermposities voor zelfs de grootste A-zoektermen!

HTA-machinebouw 50+ zoektermen
Giftsdirect.nl 400+ zoektermen
EigenWijze Reizen 150+ zoektermen
Bedroomshop 100+ zoektermen

HTA-Machinebouw

Van bakkerijmachines tot transportsystemen. HTA-Machinebouw ondersteun ik op ieder vlak, van websitebouw tot online marketing. Inmiddels is het bedrijf gegroeid van 0 aanvragen online naar minimaal 70 offertes per jaar! Bekijk hier de case

100 zoektermen
laten groeien

Giftsdirect

De online specialist in relatiegeschenken is de afgelopen jaren flink gegroeid in verkeer en aanvragen. Dankzij een heldere strategie help ik Giftsdirect te groeien naar één van de belangrijkste spelers binnen de markt! Bekijk hier de case

6000% groei
in aanvragen

Schippers Lifestyle

Voor Schippers Lifestyle in Enschede realiseer ik het volledige plan omtrent SEO & SEA, waarbij full-optimalisatie een grote rol speelt in de behaalde resultaten. Bekijk hier de case

148% groei
in organisch verkeer

Bekijk meer resultaten!

Linkbuilding specialist

Niels Vos

Het bouwen van links richting je website is niet moeilijk. Maar het inspelen op het verkrijgen van 'natuurlijke' links dankzij linkbaitstrategieen is een vak apart. Ik kijk graag samen met jouw naar de meest effective linkbuildingstrategie!

Stuur mij een app+31629573533
niels vos