Contentmarketing

Om maar direct met de deur in huis te vallen, contentmarketing is essentieel voor jouw online groei. Hoe je het ook went of keert, je bent afhankelijk van je online groei. Wil je stabiel groeien dan is content de sleutel tot je succes!   Meer over contentmarketing!

Concurreren met de 'grote jongens'

Contentmarketing zorgt de afgelopen 5 jaar voor een stabiele groei. Doordat we nu al een aantal jaar kiezen voor contentmarketing zijn we aan het concurreren op A-termen met jongens zoals de IKEA, Jysk en Leenbakker.
Met wie werk ik samen?

Welke vormen van contentmarketing kun jij inzetten?

Contentmarketing kunnen we verdelen in 3 segmenten. Ik leg je graag uit wat de 3 segmenten zijn en wat je voordelen en nadelen zijn als je kiest voor dit segment. Keyword marketing Artikelmarketing Inbound marketing

1. Keyword Marketing

Keyword marketing is een specifieke vorm van contentmarketing waarbij ik inspeel op het laten groeien van jouw bedrijfswebsite. Keyword Marketing betekent dat ik jouw website vindbaar maak op honderden tot duizenden zoektermen die relevant zijn voor jouw diensten. Ja, je leest het goed, honderden tot duizenden zoektermen! Door gebruik te maken van een passende contentmarketingstrategie, zoals bijvoorbeeld de ‘de gekookte spaghetti-aanpak’, laat ik je website flink groeien om zo stabiel meer verkeer te creëren. Wees niet langer bang voor een penalty of het stil blijven staan van je bedrijfswebsite, maar creëer jaarlijks continuïteit dankzij heldere doelstellingen en een Twentse doorzettingsmentaliteit.

2. Artikelmarketing

Krachtige content is content die blijft plakken. Artikelmarketing is een manier om in te spelen op branding met creatieve onderwerpen, maar ook een uitstekende manier om in te zetten voor linkbuilding. Artikelmarketing is er in verschillende prijsklassen en verschillende kwaliteitsniveau’s. Een krachtige campagne met een heldere boodschap en een duidelijke visie waar ik op in ga spelen, zijn belangrijke onderdelen om van jouw artikelmarketing een succes te maken. De voordelen van artikelmarketing » Je naamsbekendheid (branding) » De kwaliteit hoe mensen naar je bedrijf kijken » Concrete leads (Targeting bij het juiste publiek) » Verbetering van je zoektermposities dankzij linkbuilding vanuit de artikelen. Artikelmarketing is al mogelijk vanaf 500 euro per maand (excl. plaatsingsbudget) Hiervoor ontvang je: Een heldere strategie Maandelijkse interessante websites Krachtige teksten met een duidelijke boodschap

Beniewd naar mijn SEO resultaten?

Het is even wachten...maar de ROI is het zeker waard!
Kijk maar eens naar de SEO resultaten van een aantal klanten waar ik voor werk.

3000% groei in aanvragen

Van 5000 naar 48.000 bezoekers per jaar

Al meer dan 5 jaar werk ik aan het succes van een grote speler op het gebied van relatiegeschenken.

Van gemiddeld 5000 bezoekers in 4 jaar een flinke groei naar meer dan 48.000 bezoekers per jaar. Dankzij deze groei in bezoekers zijn ook het aantal aanvragen met 3000% gestegen!

473% groei in bezoekers

Garagedeuren op maat

Voor deze klant is het uiteindelijke einddoel om de gehele markt te domineren.

Met behulp van een krachtige SEO strategie blijft de groei nog steeds ieder jaar met minimaal 35% toenemen.

Tijd voor een kop koffie?

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor jou kan betekenen. Ik breng graag in kaart waar voor jouw de kansen liggen en hoe je hier de komende jaren op verder kunt bouwen.

Profiteer van:

  •   Ik werk al 16 jaar voor marketingbureau's
  •   Ik werk voor grote internationale spelers tot ZZP'ers
  •   Inmiddels al meer dan 3000 zoektermen laten scoren


Neem contact op via het contactformulier en daag me uit!

Neem contact op